Nieuws ipad-mini-pic

Published on november 14, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Heeft de iPad Mini eigenlijk wel bestaansrecht?

Heeft de iPad Mini eigenlijk wel bestaansrecht?

 

Toen de iPad het levenslicht zag, vroegen sceptici zich af wat de toegevoegde waarde zou zijn. Je hebt immers al de Macbook en de iPhone. Wat voegt de iPad toe? Nu, een aantal

jaar na dato, volgt eindelijk het verlossende antwoord. De iPad of iPad Mini voegt helemaal niets toe. Met een iPhone én Macbook kan je prima uit de voeten en is een iPad een overbodige luxe. Wablief?!

 

Een overbodige luxe

Ja, je leest het goed. De iPad is een overbodige luxe. Dat is echter helemaal geen diskwalificatie! Als jij een iPhone en een Macbook (Air) hebt, is een iPad of iPad Mini natuurlijk geen noodzaak. Het is dan slechts een leuke toevoeging op je collectie. Als je echter geen Macbook hebt of geen iPhone, dan is een iPad wel degelijk een speeltje die je nodig hebt. Waarom? Nou omdat..

 

Een totaaloplossing

Je spelletjes kunt spelen, je kunt surfen, je kunt Facetimen, je kunt Skypen, je kunt e-mailen en je kunt zelfs berichten sturen. Om nog maar te zwijgen over de Appstore met een heel scala aan geweldige Apps. Met een iPad heb je eigenlijk helemaal geen iPhone of Macbook meer nodig. Laten we de vraag aan het begin van het artikel nogmaals stellen: wat is de toegevoegde waarde van de iPad? Antwoord: het is geen toevoeging, maar een vervanger! Met een iPad heb je de totaaloplossing in handen.

 

iPad óf iPad Mini

Je hebt natuurlijk de iPad en de iPad Mini. De iPad Mini is het kleinere broertje van de iPad. Dat wil zeggen dat deze uitvoering kleiner en lichter is. Hierdoor ligt de iPad Mini beter in de hand zonder concessies te hoeven doen aan de kwaliteit. Sinds deze week is er zelfs de iPad Mini Retina. Het Retina-display geeft een scherm met vier keer zoveel pixels. Een echt kleurenmonster. Of ga je liever voor de iPad Air met een iets groter scherm? Onze voorkeur ligt bij de kleinere variant, maar dat is puur smaak afhankelijk.

 

Ja, het heeft bestaansrecht

Want één ding is zeker: de iPad heeft bestaansrecht. Sterker nog, je kan je iPhone en Macbook verkopen. De iPad heeft het namelijk allemaal. Apps, e-mail, iBook en nog zoveel meer. Alleen de belfunctie ontbreekt. Maar ach, wie belt er tegenwoordig nog? Dat is wel héél erg ouderwets. Je kunt immers nog altijd Facetimen.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑