Nieuws ipad-mini

Published on juli 23, 2012 | by Apple iPad Mini

0

De geruchtenstroom van de iPad Mini

Het geruchtencircuit heeft het er al een poos koortsachtig over: de komst van een miniversie van de populaire iPad. Op nieuwssites en blogs circuleren al weken vele speculaties op basis van ”bronnen” en ”uitgelekte tekeningen” over het uiterlijk van de tablet.

Zo zou de kleine versie van de iPad een beeld hebben dat 7,85 inch groot is (diameter: 20 centimeter) en straks te koop zijn voor 299 dollar (245 euro). Volgens technologieblog Think iOS is de nieuwe minitablet net zo dun als de iPod touch. De kleine tablet wordt dit najaar verwacht.

Als de mini er komt, moet de jongste gadget concurreren met de e-reader 
van Amazon –de Kindle Fire–, met de Galaxy Tab van Samsung en met de Google Nexus, die ook nog moet uitkomen. Apple topman Steve Jobs liet zich voor zijn dood herhaaldelijk minderwaardig uit over kleine tablets. Het waren „tweeners” volgens hem, toestellen die tussen smartphone en tablet in hangen en het daarom net niet zijn.

Het bedrijf lijkt daar nu dus anders over te denken. Apple weet rond de lancering van nieuwe producten steevast een levendige geruchtenstroom op gang te brengen. Wij van iPad-mini.nl houden jullie op de hoogte!

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑