Nieuws steve jobs met kleine ipad

Published on augustus 2, 2012 | by Apple iPad Mini

0

De kleine iPad van Apple

Veel mensen hoor je al spreken over de iPad mini, maar heb je al enig idee wanneer deze op de markt wordt gebracht en wat de mogelijkheden zijn van deze nieuwe iPad mini?

Het is belangrijk dat je voor jezelf alvast een keuze gaat maken of dat je de nieuwe iPad mini ook wil hebben. Als namelijk bekend wordt gemaakt wanneer deze op de markt gaat komen dan kun je er alvast eentje in voren bestellen, ook dan moet je er snel bij zijn want onderzoekers geven nu al aan dat deze nieuwe iPad mini erg gewild gaat zijn.

In het derde kwartaal verwacht men dat er al 1,8 miljoen exemplaren verkocht gaan worden en in het vierde kwartaal zou dit wel eens 13 miljoen kunnen zijn. Wees er daarom snel bij als je ook een van de eerste gebruikers wil zijn die de ontdekkingen gaat doen met deze nieuwe, kleine iPad.

Je kunt uiteraard ook wachten tot het nieuwe jaar en dan eerst reviews lezen of dat de iPad mini de moeite waard is, maar de meeste mensen zijn er nu al van overtuigd dat de iPad mini het echt gaat worden. Nu maar hopen dat hij echt in september op de markt gaat komen, dan ontdekken we het zelf!

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑