Nieuws ipadmini

Published on november 19, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Een boek lezen op de iPad Mini

Een boek lezen op de iPad Mini

Ik hou meer van lezen dan wat dan ook. Ik vind het leuk. Mij maak je blijer met een boek dan met een goede film. De ideale setting is natuurlijk een wit strand in het Caribisch gebied. Toch is thuis op de bank een boek lezen met een goed glas wijn ook zeker geen straf. Ik zeg steeds boek. Waarschijnlijk uit gewenning. In werkelijkheid lees ik namelijk op mijn geliefde iPad Mini. Een stuk gemakkelijker en een pak voordeliger. Het scheelt een flinke slop op een borrel.

iBooks

Op de iPad Mini heb je een prachtige App genaamd iBooks. Hier kan je boeken lezen die je hebt gedownload in de iBooks Store. En het leuke: de digitale boeken, ook wel Ebooks genaamd, zijn een stuk goedkoper dan de papieren equivalent. Waar je twintig euro betaald voor een papieren versie, betaal je voor een digitale versie zo’n 14 euro. Dat betekent dat je per drie boeken één boek gratis kan lezen. Dat scheelt. Niet alleen in geld, maar uiteindelijk dus ook in leesplezier. Er zijn nog meer voordelen..

Voordelen

Op de iPad Mini heb je altijd licht. Je kan dus uitstekend in bed lezen. Je partner zal geen last van je hebben. Bij een boek zal je echter met een nachtlampje aan moeten lezen. Dat is vervelend voor je partner. Met een iPad Mini heb je daar geen last van. Dat is niet het enige. Je kunt ook eenvoudiger bijhouden waar je bent en terugbladeren. Je kant namelijk bladwijzers leggen waar jij maar wilt. Ook kan je ieder hoofdstuk selecteren. Probeer dat maar eens met de papieren versie. Maar er is nog meer.

Nog meer voordelen

Je kunt namelijk bepaalde woorden omcirkelen en nog zoveel meer. Maar het moge duidelijk zijn. De iPad Mini leent zich uitstekend om een boek op te lezen. Het is goedkoper, eenvoudiger en het boek blijft uiteindelijk hetzelfde. Om nog maar te zwijgen over het milieu. Bij een digitale versie is er geen papier nodig en hoeven er dus geen bomen omgehakt te worden. Doe niet alleen jezelf een plezier met een eBook, maar ook de rest van de wereld.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑