Nieuws

Published on november 9, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Een Gratis iPad Mini ROCKS!!

Een Gratis iPad Mini voor de feestdagen vragen?

De feestdagen komen er weer aan, van die dagen waarop je geen idee hebt wat je iemand cadeau moet doen. Urenlang door de stad struinen, winkels in en uit tot je weer terug bent bij die eerste gedachte. Een luchtje. Net zoals vorig jaar, en dat jaar ervoor, en dat jaar daarvoor. Niet erg origineel en al zeker niet van deze tijd. Maar waar doe je iedereen nou echt een super groot plezier mee? Een cadeau die je aan iedereen in de leeftijd categorie van 1 en 100 jaar kan geven? Juist, een iPad!

Ze zijn inderdaad wel wat aan de prijzige kant ja, een iPad Mini kost al snel EU 289,-. Maar met zo een cadeau zit je natuurlijk voor de komende 10 jaar aan feestdagen gebakken. De gesprekken op de volgende dag over de verschrikkelijke cadeau’s die iedereen gekregen heeft, daar zal jij in ieder geval geen hoogtepunt in zijn. Met een iPad cadeau steel je gegarandeerd de show!

Als je wel een iPad cadeau wilt doen, maar geen geld hebt voor een iPad zijn er een hoop alternatieven. Zo kun je meedoen aan prijsvragen waarbij je een iPad kunt winnen, of Facebook acties waarbij iPad’s verloot worden onder de eerste ‘zoveel’ vrienden. Maar je kunt ook gebruik maken van aanbiedingen waarbij Gratis iPad’s en Tablets worden weg gegeven.

Loopt je telefoon abonnement binnenkort af? Sluit een nieuw telefoon abonnement MET Gratis iPad of Tablet af! Wil je weer eens de boeken in en beginnen aan een nieuwe studie? Dat komt goed uit, er zijn een hoop thuisstudie en opleidingen waarbij je een iPad of Tablet cadeau krijgt. Over stappen van energie leverancier? Gratis iPad! Lid worden van de Leesmap? Gratis Tablet! Een abonnement op een krant? Gratis iPad Mini! En ga zo nog maar even door, mogelijkheden genoeg voor een Gratis iPad dus!

Wil jij de komende feestdagen de show stelen met jou te gekke cadeau? Check de volgende pagina voor de aanbiedingen!

Check aanbiedingen >>


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑