Nieuws iPad-mini-foto-23435

Published on september 7, 2012 | by Apple iPad Mini

0

Foto’s van iPad mini behuizing gelekt

Nu de iPad mini steeds dichterbij komt, komen er steeds meer berichten en foto’s naar buiten van bronnen die dicht bij het productie proces van de iPad mini staan. Vandaag verschenen op de Chinese tech site tech.163.com een aantal foto’s waarin de behuizing van de iPad mini te zien is.

Zoals voorspelt, gaat het om een kleine iPad met een doorsnede van ongeveer 8 inch.

De Chinese website geeft aan dat zij de foto’s via NetEase hebben binnengekregen, een respectabel internet bedrijf met een jaarlijkse omzet van 6.5 miljard dollar. Ook draait de website zelf al een poosje mee. De kans is dus groot dat op deze foto’s daadwerkelijk de behuizing van de nieuwe Apple iPad mini te zien is.

Op deze foto’s is onder andere te zien dat de iPad mini net als de iPhone 5 en de nieuwe iPod gebruik zal maken van een nieuwe 9-pins dock connector. Voorheen waren Apple apparaten in het bezit van een stuk grotere dock connector, namelijk een 30-pins dock connector. Dit jaar heeft Apple er echter voor gekozen om deze uitgangen in te wisselen voor een stuk kleinere dock connector. Apple apparaten maakte sinds 2003 gebruik van de 30-pins dock connector.

Daarnaast kun je in de behuizing openingen zien voor onder andere de twee camera’s, volume regeling en twee speakers aan de onderkant. Er valt op de foto’s geen opening te zien voor een SIM kaart.

Meer nieuws over de iPad mini is positief voor Apple investeerders. Onlangs heeft Amazon namelijk de nieuwe Kindle HD aangekondigd. Deze tablet is zowel in een 7 inch als een 8.9 inch uitvoering beschikbaar en is de directe concurrent van de iPad mini.

Hieronder staan de foto’s van de iPad Mini die zijn uitgelekt.

iPad-mini-foto-23435

ipad-min-foto-39234
iPad-mini-foto-23434
iPad-mini-foto-23323

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑