Nieuws ipad-3 mockup

Published on september 24, 2012 | by Apple iPad Mini

0

Foxxcon en Pegatron verklappen release datum iPad mini

Niet altijd zijn geruchten even betrouwbaar, maar als de bronnen van de geruchten fabrikanten als Foxxcon en Pegatron zijn, kan worden aangenomen dat de informatie waarschijnlijk juist is. Beide fabrikanten die samen de hoofd verantwoordelijken zijn voor het produceren van Apple producten, waaronder de nieuwe iPad mini.

Apple houdt nog altijd de kaken stijf op elkaar maar beide fabrikanten hebben het één en ander losgelaten over de iPad mini. Zo zijn er foto’s opgedoken van de iPad mini tijdens de productie en foto’s van volledig werkende iPad mini’s. Ook zijn er al een aantal specs bekend van het apparaat.

Waarschijnlijk zal de binnenkant van de iPad mini redelijk overeenkomen met een iPad 2. Voor de rest heeft de iPad een 7.85 inch scherm met een resolutie van 1024 bij 768 pixels. Daarnaast beschikt ook de iPad mini over een camera aan de voorkant en aan de achterkant. De iPad mini zal waarschijnlijk beschikken over de nieuwe dockconnector. Deze dockconnector is een stuk kleiner dan de dockconnectoren die voorheen werden gebruikt.

Er is zelfs een concrete datum opgedoken voor de iPad mini. Naar verluid zal Apple de iPad mini tijdens een speciaal evenement op 10 Oktober uit de doeken doen. Geruchten gaan rond dat de iPad mini 299 dollar (229 euro) zal gaan kosten. Dit zou opmerkelijk zijn, aangezien de nieuwe iPod Touch 5 dezelfde prijs meegekregen heeft. De iPad mini zal dan concurreren met de iPad Touch 5. Veel prijziger kan de iPad mini ook niet worden omdat de Amazon Kindle en de Nexus 7 voor 199 dollar over de toonbank gaan.

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑