Nieuws Apple Introduces iPhone 5

Published on september 15, 2012 | by Apple iPad Mini

1

Geen informatie iPad mini tijdens iPhone 5 launch

Afgelopen woensdag werd in London door Apple de iPhone 5 gepresenteerd. Inmiddels weten we dat dit nieuwe toestel van Apple een hogere scherm resolutie, een krachtigere processor, een betere camera en een nieuw besturingssysteem (iOS 6) heeft. Tijdens dit evenement werd ook de nieuwe iPod reeks gepresenteerd. De iPad mini was echter in geen velden of wegen te bekennen.

We hoeven ons echter geen zorgen te maken dat de iPad mini niet bestaat. Waarschijnlijk kiest Apple ervoor om zoveel mogelijk verborgen te houden tot het evenement in Oktober. De iPad mini zal dan vermoedelijk haar eigen presentatie krijgen.

De maand Oktober lijkt aannemelijk aangezien een aantal vooraanstaande tech websites uitnodigingen van Apple hebben gekregen voor een iPad gerelateerd evenement. Aangezien er nog geen plannen bekend zijn voor een iPad 4, mag er aangenomen worden dat het om de iPad mini gaat.

De iPad mini werd eerder al via een omweg bevestigd. Apple stuurde namelijk een e-mail naar premium Apple resellers om 12 September extra ruimte op de toonbank te maken voor een nieuwe iPad. Waarschijnlijk had Apple eerst het idee om zowel de iPad mini als de iPhone 5 op de hetzelfde datum te presenteren.

 

Bekijk hieronder wanneer de verschillende provider en webwinkels beginnen met de voorverkoop van de iPhone 5. Elke provider biedt ook een e-mail service waarbij je een e-mail ontvangt wanneer de pre-order mogelijkheid is begonnen.

# Provider Start preorder mogelijkheid Bekijken

1

T-Mobile

21 september 2012

Bekijken

2

KPN

21 september 2012

Bekijken

3

Vodafone

Nog niet bekend

Bekijken

4

Hi

Nog niet bekend

Bekijken

Tags: , , ,


About the AuthorOne Response to Geen informatie iPad mini tijdens iPhone 5 launch

  1. Pingback: Geen informatie iPad mini tijdens iPhone 5 launch | iPad-Mini.nl … | Web Mirror

Back to Top ↑