Nieuws iPad-Mini-update

Published on juli 31, 2012 | by Apple iPad Mini

0

Geruchten over de specificaties

Zou het dan echt zo zijn dat de iPad mini in september gepresenteerd gaat worden? Er zijn wel een aantal foto’s opgedoken hoe dat de nieuwe iPad mini er uit zal komen te zien, maar wie zegt dat het echt zo gaat worden?

Als we de foto’s moeten geloven dan wil dat zeggen dat hij twee derde dunner gaat worden dan de huidige 9,7 inch. Er is een kleinere dock connector zichtbaar. De iPad mini zal ongeveer 213 mm lang zijn en 143 mm breed zijn. Het is dus echt een klein exemplaar wat je heel eenvoudig mee kunt nemen.

Over het scherm is nog niet zoveel bekend, daar moeten we dus nog even mee wachten. Het kan nu niet lang meer duren voordat de iPad mini op de markt gaat komen, september is het inmiddels al bijna! Het wordt tijd dat het nu eens wat sneller gaat met de tijd, dan kunnen we nog meer bekend maken over de iPad mini.

Nu maar hopen dat er binnenkort nog een aantal foto’s worden ontdekt over de nieuwe iPad, dan kunnen we in ieder geval een beter beeld krijgen over hoe het apparaat er uit gaat zien!

Tags: ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑