Nieuws iPad-Mini-update

Published on februari 14, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Geruchten: Specificaties van iPad Mini 2

Eind 2013 wordt de iPad Mini 2 verwacht. Naar verwachting zal deze een retina-scherm hebben, in tegenstelling tot de gewone iPad Mini. Wat mogen we eigenlijk precies van de nieuwe iPad Mini verwachten? Het blijft natuurlijk bij geruchten, maar tot op heden blijken veel geruchten behoorlijk betrouwbaar.

Naar verluidt zou de iPad Mini 2 dezelfde schermgrootte behouden (7,9 inch), maar met een hogere resolutie, namelijk 2048 x 1536. Dat betekent een pixeldichtheid (ppi) van 324. Ter vergelijking: de huidige Mini heeft een resolutie van 1024 x 768, met een ppi van 163. Een behoorlijke vooruitgang dus. Zeker als je daar de ppi van bijvoorbeeld de Nexus 7 (216 ppi) of de iPad 4 (264 ppi) mee vergelijkt.

Als Apple een dergelijke Mini 2 inderdaad waarmaakt, zal de iPad Mini 2 nog meer afsteken tegen andere tablets alsook tegen zijn grote broer, de iPad 4. De iPad Mini loopt nu al erg goed, en dat zal met een retina scherm alleen nog maar toenemen. Het blijft natuurlijk wel afwachten wat de aanpassingen met de prijs van de Mini 2 zullen doen.

Blijf onze website volgen om de laatste iPad Mini 2 geruchten te vinden.

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑