Nieuws ipad-and-mini-

Published on november 27, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Hartverscheurende keuze: iPad Mini Retina of iPad Air

Hartverscheurende keuze: iPad Mini Retina of iPad Air

Apple, Apple, Apple. Wat doe je je trouwe volgers toch aan. Niet alleen zag vorige week de iPad Air het levenslicht, ook de iPad Mini Retina ligt vanaf heden in de winkels zij het nog in een bescheiden oplage. Om nog maar te zwijgen over de nieuwe iPhones van een paar weken geleden. Wil jij een (nieuwe) iPad? Laat ons helpen bij deze veel te lastige keuze die je onmogelijk in je eentje kunt maken.

Kosten

Er zijn drie keuzes waarop je jouw keuze moet baseren. Ten eerste: hoeveel wil jij betalen? Ook al ben je miljonair als je niet comfortabel bent om minimaal €479 neer te leggen voor een tablet dan is de iPad Air niks voor jou. De iPad Mini Retina is iets goedkoper met €389. Dit zijn natuurlijk de vanafprijzen. Hoe meer opslag je wilt hoe duurder de iPad wordt. Hetzelfde geldt voor een 3G/4G of Wifi uitvoering. Op iPad-air.nl wordt je op de hoogte gehouden van alle aanbiedingen en zo kun je dus aan een goedkope iPad komen.

Schermgrootte

Ten tweede: wat ga jij met de iPad doen? Heb je echt alle power nodig van de iPad Air? Wil jij een groter scherm? Of ga je liever voor compact en een kleiner scherm. Die keuze kan alleen jij beantwoorden. Uiteindelijk draait de keuze natuurlijk om de grootte van het scherm. Beide schermen zijn immers uitgerust met Retina-display. Hier kunnen wij dan ook niet bij helpen. Zelfs wijlen Steve Jobs zou je niet kunnen helpen met dit vraagstuk.

Portabiliteit

Ten slotte: ga jij met de iPad reizen? Als dat het geval is, zal de iPad Mini Retina natuurlijk de betere optie zijn. Het is een stuk kleiner en daarmee een stuk meer portable. Je kunt de iPad Mini Retina zonder problemen meenemen in een tas. De iPad Air óók, maar dan heb je wel een grotere tas nodig.

Weet jij het al? Ga je voor de iPad Mini Retina of de iPad Air? Of ga je voor beide? Het is een lastige keuze, maar je kan geen verkeerde keuze maken. Beide iPads zijn namelijk top of the line.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑