Nieuws ipadair

Published on november 8, 2013 | by Apple iPad Mini

0

iPad Air review

Apple iPad Air review

De nieuwste telg uit de Apple familie is de Apple iPad Air. Het is een echte iPad zoals je dat van Apple gewend bent, stevig en solide, ondanks dat dit nieuwste model dunner en lichter, maar ook sneller is dan de voorgaande modellen.

Specificaties

De Apple iPad Air is uitgerust met een 9.7-inch groot retina scherm met een resolutie van 2048×1536 pixels ofwel 264 dpi, hetgeen zorgt voor een indrukwekkend scherpe weergave. Ook de kleurweergave en het contrast zijn absoluut erg goed. Het kloppend hart is de Apple A7-processor met een extra M7-processor voor de achtergronddata en het draait op iOS7. De iPad Air is verkrijgbaar in versies met 16GB, 32GB, 64GB en 128GB geheugen. De afmetingen zijn slechts 240×169.5×7.5 millimeter met een gewicht van 469 gram. Met de accu kun je ongeveer 12 uurtjes vooruit.

iPad Air Uiterlijk

Kwa uiterlijk heeft de iPad Air veel weg van een grote iPad Mini, met zo dun mogelijke randen aan de lange kanten. Op het gebied van de kleuren is er wel het een en ander vernieuwd. De voorkant is nog wel gewoon zwart, maar de achterkant heeft een soort donkere titanium tint wat door Apple gun metal grey wordt genoemd. De witte versie heeft gewoon een witte glossy voorkant, terwijl de achterkant aluminium kleurig is.

iPad Air Camera

De iPad Air camera’s zijn dezelfde als die ook in de iPad4 zijn gebruikt en dus van redelijke kwaliteit. Goed geschikt voor snelle kiekjes en videogesprekken en dergelijke, maar je moet er geen wonderen van verwachten.

Conclusie?

De iPad Air is zonder meer de beste grote iPad uit de Apple familie. Indrukwekkend snel, dun en licht maar toch solide en stevig. Maar is de iPad Air gebruiksvriendelijker dan een iPad Mini?


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑