Nieuws ipadmini-macrumors

Published on september 19, 2012 | by Apple iPad Mini

0

iPad mini gereed voor de launch party

Het is inmiddels bijna een week terug dat de iPhone 5 gepresenteerd werd. Ondertussen vind de iPhone 5, ondanks dat het toestel matig werd ontvangen bij de critici, gretig aftrek bij de gebruiker. In de Verenigde Staten was Apple binnen een uur door de voorraad voor de voorverkoop heen. Nu de iPhone 5 flink op weg is, is het mogelijk dat we meer te horen gaan krijgen over de iPad mini.

Tot nu is Apple namelijk erg geheimzinnig over het apparaat geweest. Tijdens de presentatie van de iPhone 5, repte Apple geen woord over een mogelijke kleinere variant van de immens populaire iPad. Alle geruchten komen vanuit secundaire en tertiaire bronnen. Toch wordt het lastig om te beweren dat het apparaat nooit op de markt zal komen. De fabrieken van Foxconn en Pegatron in China draaien op volle toeren.

Er zijn nu ook nieuwe foto’s opgedoken van een iPad mini die een stuk realistischer ogen. Op deze foto’s van BoloPad kun je een ipad mini zien die aanstaat en waarop gewerkt wordt. BoloPad had het eerder met foto’s en geruchten van de iPhone 5 bij het juiste eind. Daarnaast komen de foto’s overeen met de foto’s die eerder zijn gelekt. Afgelopen maand doken namelijk verschillende foto’s op waarop de achterkant van de iPad mini te zien waren.

Apple probeert haar best te doen om de release van producten zo geheimzinnig mogelijk te houden. Maar nu het bevestigd is dat de productie in de fabrieken begonnen is en het feit dat er foto’s van volledig werkende iPad mini’s verschijnen, wijst alles erop dat de iPad mini binnenkort gepresenteerd gaat worden. De maand oktober klinkt nu zeer aannemelijk voor de iPad mini.

Hier zijn de nieuwe iPad Mini foto’s van Bolopad te zien:

iPad Mini Achterkant:

iPad Mini背部

Wat vinden jullie ervan? Geef je mening in een reactie hieronder!

Tags: , , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑