iPad Mini

Gratis iPad Mini scoren? Dat kan!

gratis ipad miniAls je heel graag een iPad Mini of ‘normale’ iPad wilt hoeft je hier geen maanden voor te zwoegen en te sparen om de meest populaire gadget aller tijden te bemachtigen. Voor wie vandaag een iPad mini of iPad wilt kan deze morgen al in huis hebben! Zo kun je dus nu al bijvoorbeeld meedoen aan allerlei prijsvragen waarbij je een iPad kunt winnen, ook kun je meedoen aan Facebook acties waarbij er regelmatig iPads verloot worden, of je kunt dus gebruik maken van de vele leuke Gratis iPad aanbiedingen en zo kun je nu dus heel makkelijk aan een Gratis iPad mini, Gratis iPad (air) of een andere Gratis Tablet komen!

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de gratis iPad actie van de energieleverancier Oxxio. Hierbij gaat het overigens om een normale iPad en niet om een iPad mini. Maar er zijn daarnaast dus ook nog een hele hoop kranten die tegenwoordig een gratis iPad weggeven bij een abonnement, of een gratis iPad bij een studie/thuisstudie. Er zijn bijna teveel aanbiedingen om op te noemen, daarom hebben we ze allemaal voor jouw opgezocht zodat je eenvoudig een keuze kunt maken uit alle aanbiedingen. Je hoeft op dit moment alleen nog maar even te kiezen, een Gratis iPad, een Gratis iPad Mini of een Gratis Tablet. Wij hebben allemaal aanbiedingen alvast verzameld!

Gratis iPad of Gratis Tablet bij energie Oxxio

Misschien wel 100.000 Nederlanders zijn momenteel in het bezit van een iPad dankzij Oxxio. Hierboven stond het al vermeld; het is geen iPad mini bij Oxxio, maar een normale iPad van 9,7 inch. Gunstig dus, want deze is een stuk groter dan de iPad mini. Deze energieleverancier geeft al een paar jaar gratis iPad’s en Tablets weg en Nederland smult ervan! Niet alleen om de gratis iPad, maar ook omdat de energieprijzen steeds verder stijgen en je bij Oxxio veel goedkoper uit kan zijn.

Naar de website van Oxxio >>

Een iPad Mini Cadeau bij de Telegraaf krant!

Deze aanbieding past natuurlijk perfect bij deze website! Voor alle lezers en fans van de Telegraaf is er nu goed nieuws! De grootste en meest populaire krant van Nederland geeft op dit moment tijdelijk een iPad Mini Cadeau bij een abonnement op de bekende krant. Deze actie loopt slechts voor een beperkte periode, dus als je die iPad Mini graag Cadeau wilt hebben moet je zeker snel reageren! Zoals bij veel aanbiedingen het geval is werken zij met een beperkte voorraad. OP = OP!!

Naar de website van Telegraaf >>

Gratis iPad Mini bij een telefoon abonnement

Castle Telecom is misschien wel de grondlegger van de bekende ‘abonnement + kado’ aanbiedingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of Castle Telecom geeft het je helemaal gratis bij een abonnement. Op deze manier krijg je natuurlijk het dubbele voor hetzelfde geld, en dat zijn mooie deals voor ons Nederlanders! Sluit vandaag nog een abonnement af bij Castle Telecom en je krijgt een Gratis Apple iPad Mini MET de Samsung Galaxy Ace 3 (4G). Dus wacht even.. Een GRATIS iPad Mini inclusief Smartphone? Als je van plan bent om een mobiel telefoon abonnement te nemen, neem er dan een Gratis iPad Mini bij!

- Gratis iPad Mini

- Samsung Galaxy Ace 3 (4G)

Naar de website van Castle Telecom >>

Gratis iPad Mini bij telefoon abonnement

GSM Easy staat ook bekend om de ‘abonnement + kado’ deals. Het is daarom wel fijn dat er meerdere van deze acties en aanbiedingen zijn, want dan kun jij mooi een keus maken uit al deze aanbiedingen. Was je al van plan om een mobiel abonnement af te sluiten? Mooi! Let dan maar even goed op, want je hoeft nu alleen nog maar te kiezen welke telefoon je erbij wilt. Zoals je bij de actie hierboven al kon lezen kreeg je daar een Gratis iPad Mini inclusief een Samsung Galaxy Ace 3 (4G) Smartphone. Bij deze aanbieding krijg je een Gratis iPad Mini inclusief Sony Xperia E.

- Gratis iPad Mini

- Sony Xperia E

Naar de website van GSMEasy >>

Slimmer worden op een Gratis Tablet?

Bij NHA kun je ervoor kiezen om slimmer te worden en ook een Gratis Tablet te krijgen! Win win situatie natuurlijk. Wie nu slim is kiest voor een opleiding inclusief Gratis Tablet. Erg handig om je huiswerk op te maken bijvoorbeeld, of lekker te chatten en skypen met je vrienden of mede cursisten. Of je geeft de Tablet cadeau dit jaar aan iemand die heb echt graag wilt natuurlijk.

Naar de website van NHA >>

Nog een energie aanbieder met een Gratis Tablet, maar dan een andere!

Energie topdeal is een van de meest innovatieve energieleveranciers van dit moment. Daarnaast ook een van de meest voordelige energieleveranciers. Bij energie topdeal krijg je een Gratis Tablet bij een voordelig energie abonnement van 3 jaar. Dan ben je in ieder geval voor 3 jaar verzekerd van goedkope energie! Dat is echt een top deal!

Naar de website van Energie topdeal >>

Zoals je kunt zien zijn er ontzettend veel leuke actie’s en aanbiedingen te vinden waarbij je een Gratis iPad Mini, Gratis iPad of een Gratis Tablet kunt krijgen. Deze aanbiedingen zijn veelal allemaal tijdelijk, dus maak er snel gebruik van voordat je dus te laat bent en geen iPad mini of andere tablet meer kunt krijgen! Ken jij iemand die zeker gebruik zou willen maken van deze iPad mini, iPad en tablet acties? Deel deze pagina dan met je vrienden op jouw Social Media platform en breng ze op de hoogte van deze aanbiedingen VOORDAT ze verlopen. Daar zul je gegarandeerd een hoop bedankjes voor krijgen!


Back to Top ↑