Nieuws iPad-31

Published on juli 30, 2012 | by Apple iPad Mini

0

iPad Mini in prijs ook voordeliger

Kun je ook niet meer wachten tot de nieuwe iPad mini op de markt gaat komen? Toch geven veel websites al aan dat de nieuwe iPad mini in het najaar uit komen en erg goedkoop zal zijn. Hij zou veel goedkoper worden dan de huidige 9,7 inch tablet. Dit heeft de New York Times bekend gemaakt.

Ook deze berichten verschillen helaas weinig van hetgeen we eigenlijk al weten. De prijs zal liggen rond de 299 dollar of nog wat lager. Het nieuws is al eerder bekend gemaakt bij andere kranten en websites, de New York Times was er deze keer erg laat bij.

Toch is het belangrijk dat nu eens duidelijk gaat worden wanneer de nieuwe iPad mini op de markt gaat komen, je kunt dan nu alvast wat geld opzij zetten zodat je de iPad mini dan aan kunt schaffen! Misschien heb je nu de 9,7 inch tablet in je bezit en ben je toe aan wat kleiner.

Een apparaat dat nog lichter is en dat je eenvoudiger mee kunt nemen, de iPad mini is de meest geschikte oplossing, maar dan moet hij nog wel eerst op de markt verschijnen wil je daar je voordeel mee kunnen doen!

Tags: , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑