Nieuws ipadmini

Published on juli 30, 2012 | by Apple iPad Mini

1

iPad Mini komt.. of toch niet?

Je vraagt het je misschien ook af, komt de iPad mini nu echt in het najaar van dit jaar op de markt? Veel mensen zeggen dat de nieuwe 7 inch iPad van Apple in september gepresenteerd gaat worden net als de nieuwe iPhone.

KGI Securities analist Ming-Chi Kuo heeft dit bekend gemaakt. Hij verwacht dat de nieuwe iPad mini begin september op de markt gaat komen en hij verwacht ook dat er eenĀ  grote vraag gaat zijn naar deze nieuwe mini iPad. Het zou zomaar kunnen dat het verkooprecord verbroken gaat worden.

Maar zover is het nog niet, er zijn nog geen berichten die aantonen dat de iPad mini definitief dit jaar op de markt gaat komen, helaas is het dus nog even afwachten. Maar volgens veel analisten gaat de iPad mini er wel komen en zullen er ook veel mensen zin hebben in deze nieuwe iPad mini.

Hij is nu al erg gewild dus als hij eenmaal op de markt is en de eerste reviews verschijnen, dan zou het zomaar kunnen zijn dat het erg snel gaat met de verkoop, maar nu eerst maar eens wachten wanneer de iPad mini echt op de markt gaat komen!

Tags: , ,


About the AuthorOne Response to iPad Mini komt.. of toch niet?

  1. Ik denk dat ie gaat komen :)

Back to Top ↑