Nieuws iPad-mini-620x350

Published on september 13th, 2012 | by Apple iPad Mini

0

iPad mini mogelijk interessant voor senioren

Gisteren is eindelijk na lang wachten de iPhone 5 gepresenteerd. Naast de iPhone 5 werden ook andere apparaten zoals de nieuwe iPod Nano en de nieuwe iPod Touch gepresenteerd. Rond de iPad mini bleef het stil.

Een aantal sceptici geven aan dat de iPad mini dus niet bestaat. Maar waarschijnlijker is het dat er bewust voor gekozen is om de iPad mini in Oktober op de markt te brengen. De maand Oktober ligt namelijk dichter bij de feestmaanden. Het zou nog wel eens goed kunnen dat Apple inzet op de verkoop van de iPad mini tijdens de November en December maanden.

Daarnaast heeft Apple de mogelijkheid om zich op een groeiende nieuwe markt te richten. Volgens onderzoeksgegevens is het kijken van zowel normale video’s als streaming video’s op tablets aanzienlijk toegenomen. Vooral het aantal senioren dat een tablet gebruikt om overal ter plekke een film te bekijken is flink toegenomen; dit aantal is binnen een korte periode verdrievoudigd.

Toch verwacht men in de Verenigde Staten dat mobiel TV kijken de komende tijd nog niet het reguliere TV kijken zal vervangen. De nieuwe mogelijkheden op het gebied van het bekijken van live streams die tablets bieden zorgen ervoor dat men simpelweg meer video’s bekijkt.

Door even met de iPad mini te wachten, krijgt de iPhone 5 meer aandacht en is het bestaan van de iPad mini op het moment dat de feestdagen om de hoek staan bij de meeste mensen bekend. Apple hoopt er dan op dat zak van Sinterklaas of de Kerstman vol zit met iPad mini’s.

Gaan jullie een iPad Mini kopen wanneer die uitkomt?

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑