Nieuws iPhone-iPad-mini-iPad1

Published on juli 23, 2012 | by Apple iPad Mini

1

Ipad mini net zo dun als ipod touch

De verwachte 7-inch iPad zou slechts 0,1 millimeter dikker zijn dan de huidige iPod touch die slechts 7,2 mm meet. Dat meldt technologieblog Think iOS op basis van schetsen van het nieuwe apparaat die het gekregen zou hebben van bronnen uit China.

Volgens de bron krijgt de iPad mini een 7-inch scherm en meet het apparaat 5,3-inch 13,5 cm bij 20 cm. Ter vergelijking de nieuwe iPad meet 24,1 cm bij 18,5 cm en is 9.4 mm dik. Eerdere rapporten spreken overigens over een 7,87 inch scherm.

Uit de tekeningen is ook op te maken dat de iPad mini een kleinere 19-pins connector krijgt. Apple maakt nu gebruik van een 30-pins poort. Geruchten over een kleinere dockconnector doen al geruime tijd de ronde.

Anders dan de 7-inch Google Nexus 7 rivaal krijgt de iPad mini volgens de bron zowel een camera aan de voor- als achterzijde. Specificaties van de camera’s zijn nog niet bekend.

De iPad mini wordt naar verwachting komende herfst gelanceerd en zou een prijskaartje krijgen tussen de $249 en $299. Na de lancering wordt duidelijk welke geruchten waar zijn.


About the AuthorOne Response to Ipad mini net zo dun als ipod touch

 1. Tim says:

  Mooie informatie! Ziet er uit als de ultieme tablet! Strak design, ligt in gewicht en batterij duur die we van apple gewent zijn.
  Samsung tablets zijn daar bijvoorbeeld geloof ik minder sterk in.

  Lijkt me een heel handig tablet om mee te nemen en te gebruiken voor onder andere school of werk. Neemt minder ruimte in, maar nog steeds de apple kwaliteit. En dat voor een schappelijke prijs!

  Kan niet beter!

  Keep up the good work guy’s!

Back to Top ↑