Nieuws Apple--620x350

Published on augustus 23, 2012 | by Apple iPad Mini

0

iPad Mini productie naar 4 miljoen per maand

Onlangs hebben we al bericht over het feit dat Apple gestart is met het produceren van de iPad Mini. Nu is naar buiten gekomen dat Apple flink inzet op de kleine iPad door maar liefst 4 miljoen exemplaren per maand te gaan produceren.

We hebben dit nieuws gekregen van een betrouwbare bron bij Digitimes. Apple wil met deze hoge productie helemaal klaar zijn voor de lancering en aan de vraag willen voldoen tijdens de feestdagen.

Leveranciers zouden in juni al de eerste iPad mini’s hebben verzonden. Maandelijks werden er inmiddels enkele honderdduizenden verstuurd maar de productie gaat dus flink omhoog.

Specificaties Apple’s Mini iPad

Verschillende bronnen bevestigen inmiddels dat de nieuwe iPad Mini een 7,85 inch scherm gaat krijgen. Ook zal het ‘zusje van de iPad’ een veel dunnere rand krijgen die minder weg heeft van haar grote zus.

Schermresolutie
De schermresolutie van 1024×768 van de iPad mini is ideaal voor iPad-ontwikkelaars. De apps voor de iPad 1 en iPad 2 zijn hier namelijk al voor gemaakt en zullen hoogstwaarschijnlijk dus compatibel zijn met de voorgangers.

De resolutie van de iPad mini is hetzelfde is als de iPad 1 en iPad 2. De scherpte is wel veel beter omdat de display met 163 pixels per inch een hogere pixeldichtheid heeft.

Lancering op 12 september met iPhone 5
De iPad mini zal net als de iPhone 5, op 12 september in de Verenigde Staten worden gelanceerd. Naar alle verwachting zal de iPad Mini dan in Oktober te koop zijn in Amerika en iets later in Nederland. Stay tuned..

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑