Ipad Mini Specificaties

Volgens bronnen dicht bij Apple zal de iPad functioneren op dezelfde manier als de mobiele telefoon. Maar wat de competitie zal verslaan is het 7 inch scherm. Eerder zou er een 5 inch scherm komen met dezelfde techniek als de iPad.

Maar toch, we zijn nog steeds beperkt in het verschaffen van informatie, omdat Apple maar niets wil loslaten over de nieuwe iPad mini. Blijf onze website volgen en we zullen deze pagina constant updaten met het laatste nieuws.

Update 13 oktober:

Apple lijkt snel te komen met een compactere versie van de iPad. Steve Jobs was daar jarenlang op tegen, maar veranderde van mening vlak voor zijn overlijden. De stroom roddels over het apparaat neemt de laatste weken flink toe. De massa-productie van de ‘kleine’ iPad zou inmiddels al zijn begonnen.

Het vaakst genoemd wordt dat de ‘iPad Mini‘ – die naam is nog niet officieel bevestigd natuurlijk – een 7,85 inch scherm zal krijgen. De huidige iPad heeft een 9,7 inch scherm. Met dit formaat is de iPad Mini wel iets groter dan de Nexus 7 of de Kindle Fire die beeldschermen met een 7 inch diagonaal hebben. Dit zou betekenen dat de iPad Mini 40 procent meer schermruimte heeft.

De iPad Mini heeft waarschijnlijk dezelfde resolutie als de originele iPad, namelijk: 1024×768 pixels. Het zal alle bestaande iPad-apps ondersteunen. Apple kennende zal het de tablet zo dun en licht mogelijk maken en een mooie vormgeving hebben.

Naar alle andere specificaties is het gissen. Bijvoorbeeld: Over de processor heerst nog onduidelijkheid. Hij zou waarschijnlijk dezelfde A5-chip hebben als in de iPad 2. Maar intussen duiken ook een nieuwe onbekende iPad met een nieuwe A6-chip op in statistieken van andere websites. Volgens de website MacRumors zou dit echter niet de iPad Mini zijn, maar een ander type model dat Apple aan het testen is. Mogelijk maakt Apple ook een minder prijzig model met maar 8GB in plaats van 16GB interne opslagruimtes.

De iPad Mini zou net als de iPhone 5 met een kleinere nano-sim werken. Een 4G-editie is zeker een mogelijke optie. Logisch is dat hij hetzelfde Lightning-connector heeft als de iPhone 5 en de nieuwe iPods. En uiteraard draait de nieuwe tablet op iOS 6.

 

iPad Mini

Voor meer updates, blijf onze website volgen.


One Response to Ipad Mini Specificaties

  1. S.schlink says:

    Leuk als ik op de hoogte gehouden wordt met nieuws over deze nieuwe ipad.zeker de prijs is intressant voor jongeren,vooral als deze ipad dezelfde kwalificatie’sheeft als de ipad 3.Dan kan eindelijk die lompe oude langzame computer de deur uit!

Geef een reactie

Back to Top ↑