Nieuws Apple--620x350

Published on oktober 6, 2012 | by Apple iPad Mini

0

LaunchPad prototype voor iPad mini in ontwikkeling

Wat is iPort? iPort is een onderdeel van Dana Industries en een zusje van Sonance. Dankzij de innovaties van iPort was het mogelijk de eerste generatie iPods in docks die in de muur bevestigd zijn te plaatsen zodat het hele huis kan genieten van de muziek op de iPod van Apple.

Ondertussen zijn we al weer jaren verder en het bedrijf iPort is niet stil blijven staan. Het product van iPort dat momenteel zeer populair is, is de LaunchPort. De LaunchPort is niet alleen een dock om je iPad in de muur te steken maar laad ook de iPad via inductie op. Je wikkelt de iPad in de hoes van de LaunchPort, steekt het in de dock en jouw toestel wordt opgeladen.

iPort blijft niet achter bij de feiten. Ari Supran, CEO van iPort, Sonance en TruFig, geeft aan dat de fabrikant bezig is met het ontwikkelen van een prototype LaunchPort voor de iPad mini. iPort maakt voor het bouwen van de prototype gebruik van de afmetingen en gewicht die via de laatste geruchten van de iPad mini bekend zijn gemaakt. De iPad mini zal, volgens de laatst bekende info, 20 cm lang en 13 cm breed zijn (7.8″ bij 4″).

Het prototype van de LaunchPad met ondersteuning voor de iPad mini werd al tentoongesteld tijdens de CEDIA Expo 2012. iPort is helemaal klaar voor de komst van het kleinere broertje van de iPad!

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑