Nieuws The-New-iPad-6002[1]

Published on september 12th, 2012 | by Apple iPad Mini

1

Meer foto’s van iPad mini duiken op

De geruchten rondom de iPad mini gaan nu pas echt van start. Er duiken steeds meer foto’s van het inmiddels beruchte apparaat op. Let op: De foto’s in dit nieuwsbericht zijn niet door Apple zelf geplaatst en de mogelijkheid bestaat dat het om een mock up gaat in plaats van een echte iPad mini.

Zoals meestal het geval is bij foto’s van nieuwe Apple producten, komen de foto’s uit China. De Chinese tech blog DGtle heeft meerdere foto’s geplaatst waar op de behuizing van de tablet te zien is. Uit deze foto’s kan opgemaakt worden dat de iPad mini een 7.85 inch beeldscherm, een aluminium achterkant en een kleinere, 8 pins dock connector zal krijgen.

Geruchten over de iPad mini gaan nu al maanden rond en worden steeds concreter. Zo is er al via bedrijven binnen de supply chain van Apple uitgelekt dat er zo’n 6 miljoen iPad mini’s voor het derde kwartaal van 2012 zijn besteld. Diezelfde fabrikanten geven aan dat zij een iPad met een scherm van 7.85 inch ter verificatie aan Apple hebben aangeboden.

De Apple iPad is op het moment de meest populaire tablet in de markt maar onlangs zijn er een aantal goedkope alternatieven opgedoken zoals de Google Nexus 7 en de Amazon Kindle Fire. Deze tablets hebben mindere specs maar worden voor een stuk lagere prijs verkocht. In haar eigen prijsklasse is de iPad 3 oppermachtig. Een kleinere, goedkopere iPad zou een goede zet zijn van Apple om ook de lagere prijsklasse te domineren.

Hieronder zijn de nieuwe foto’s te bekijken.

iPad-Mini

 

iPad-Mini

Tags: , , , ,


About the AuthorOne Response to Meer foto’s van iPad mini duiken op

  1. Tim says:

    Nice.!!!!!

Back to Top ↑