Nieuws iPhone-iPad-mini-iPad1

Published on augustus 2, 2012 | by Apple iPad Mini

0

Mini Versie iPad en nieuwe iPhone 5 in september?

Zou Apple de nieuwe iPad mini dit jaar nog op de markt brengen? We kunnen haast niet meer wachten en jij? In september zou het zomaar kunnen zijn dat de iPhone 5 uit gaat komen en de nieuwe iPad mini.

Dit zou een mooie maand kunnen worden waar we allemaal nu al naar uitkijken. Men denkt dat het scherm ongeveer 7.85 inch is, maar zeker weten doet niemand het. Er zouden in het derde kwartaal wel ongeveer 1,8 miljoen exemplaren verkocht kunnen worden van de iPad mini, althans dat verwacht Ming-Chi Kuo.

Hij denkt dat dit in het vierde kwartaal gaat stijgen naar 13 miljoen. Dit zou natuurlijk een mooi begin zijn van de lancering van de nieuwe iPad mini. Ben je zelf ook benieuwd naar de mogelijkheden van de iPad mini? Dan wordt het nu tijd dat je gaat kijken wat er nog meer over bekend is.

Als het echt in september zou zijn dat de lancering plaats gaat vinden van de iPad mini dan zal er binnenkort nog meer nieuws komen. Er lekt altijd wel wat informatie naar buiten,  we houden het daarom goed in de gaten! En nu maar hopen dat we binnenkort nog wat foto’s kunnen zien zodat we een goed beeld krijgen van de nieuwe iPad mini.

Tags: , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑