Nieuws ipadmini_foto4

Published on november 15, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Must have games voor de iPad Mini

Must have games voor de iPad Mini

De iPad heeft de meest spetterende apps. Je hebt apps om heerlijk te kunnen koken, maar je hebt ook prachtige weer apps en natuurlijk spectaculaire spellen. Maar welke games zijn eigenlijk echt het aanschaffen waard? Aan welke moet je jouw zuurverdiende centjes aan uitgeven. Of zijn er ook goede gratis game apps voor handen? Wij hebben een top tien samengesteld. Zowel gratis games als betaalde games. Op willekeurige volgorde omdat over smaak niet te twisten valt.

 

Angry Birds Space HD – betaald

Angry Birds kan in geen enkel lijstje ontbreken. Dit spel kwam, zag en overwon bij zijn intrede een aantal jaar geleden. Ook op de iPad is Angry Birds steengoed. Ditmaal in de ruimte en in HD. Verslavend tot op het bot en altijd leuk voor een snel potje. Ook als je op het potje zit..

 

Limbo – betaald

Limbo laat zich niet gemakkelijk uitleggen. Dit zwart-wit spel is simpelweg adembenemend mooi. Meer sfeer dan in de meest kleurrijke games. Een beter verhaal dan in menig boek. En een leukere gameplay dan in menig volwaardig computerspel. Limbo is een klein interactief kunstwerk die je kunt bezichtigen op de iPad Mini.

 

Year Walk – betaald

Dit is net zo’n vreemd spel als Limbo. Je kunt het spel niet vangen in een enkele zin. Laat ik het toch proberen. Year Walk is een avonturenspel waar je puzzels oplost. Je loopt door de wildernis en de eerste persoon (first person) navigatie lijkt opnieuw uitgevonden. Klinkt misschien saai. Is het niet. Spelen die hap.

 

Real Racing 3 – betaald

Er hoort natuurlijk een racespel in dit lijstje. De iPad Mini leent zich immers uitstekend voor racespellen. Toetsen zijn niet nodig. Tilt je iPad naar rechts of naar links om te sturen. Real Racing is snel, mooi en goed. Alles wat je van een rasechte racer kunt wensen.

 

Walking Dead – gratis

Ben jij fan van zombies? Of althans.. fan van zombies ben je natuurlijk nooit. Ben jij fan van zombies in films of boeken? The Walking Dead is één van de populairste televisieseries van de laatste jaren. In deze fantastische serie spelen zombies de hoofdrol. Een groep mensen heeft de Apocalyps overleefd en vecht nu tegen zombies. In dit spel ga je door waar de serie eindigt. Helemaal gratis en voor nop. Als je klaar bent, kan je vier nieuwe episodes downloaden. Die zijn wel betaald. De maker moet immers ergens de winst vandaan halen.

 

Osmos – betaald

Osmos is net als Angry Birds al sinds jaar en dag populair op de iPhone. Dat is ook niet voor niets want Osmos is een bijzonder spel. Osmos klinkt zo saai en is dat op het eerste oog ook. Je bent in de ruimte met allerlei sterren en planeten. Maak jouw eigen organisme groter door kleinere op te slokken en zorg ervoor dat een grotere jou niet opslokt. Tja, ik zei het al.. Het klinkt saai. Geef het een kans. Je zult er geen moment spijt van hebben.

 

Kingdom Rush HD – betaald

Kingdom Rush HD is een strategiespel in cartoon stijl. Dat is op zich natuurlijk al eigenaardig te noemen. Het spel werkt perfect. Er zijn veel mogelijkheden. Je kunt je strategisch verdedigen en natuurlijk op volle kracht aanvallen. Als je van strategiespellen houdt, zal Kingdom Rush HD jou vast en zeker kunnen bekoren.

 

Grand Theft Auto: Vice City – betaald

GTA is de grootste naam in de game-industrie. Zeker na GTA 5. Dat spel had na een aantal weken al een omzet gegenereerd van een miljard. Dat is meer dan een Hollywood-productie. Ongekend. Ons favoriete GTA-spel aller tijden blijft echter Vice City. Deze GTA in Miami

Vice-achtige sferen blijft fantastisch. Zelfs zoveel jaar na dato nog steeds het spelen waard. Beleef de avonturen nogmaals op je iPad Mini. Het blijft verslavend.

 

Fruit Ninja HD – betaald en gratis

Dat een game niet moeilijk hoef te zijn om toch steengoed te zijn, bewijst Fruit Ninja HD. Fruit komt op je scherm en deze moet je met je vinger slicen als een ninja. Maar pas op voor de bommen. Raak die aan en je scherm explodeert. Simpel, maar o zo leuk.

 

Plants vs Zombies HD – betaald

Tja, dit spel is op zoveel platforms beschikbaar dat je je misschien afvraagt wat het spel in de lijst doet. Simpel. Plants vs Zombies is het allerbeste op de iPad. De iPad is gemaakt voor dit spel. De nieuwe iPad Mini Retina al helemaal. Het spel ziet er dan mooier uit dan ooit tevoren.

 

Daar heb je het. De lijst met de tien leukste spellen voor je iPad Mini. Met deze spellen heb je nooit meer andere spellen nodig voor je iPad Mini. Dat is een belofte.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑