Nieuws no image

Published on september 22, 2015 | by Apple iPad Mini

0

Powerbank voor extra iPad Mini power

Ben je ook zo gek op je iPad Mini? Neem je hem het liefst overal mee naar toe? Dan kun je eigenlijk niet zonder een powerbank. Een powerbank is namelijk dé mobiele oplader voor onderweg. Hier heb je geen stopcontact voor nodig. De powerbank is lekker compact en licht van gewicht, dus je steekt hem zo in je tas of in je broekzak. Je hoeft nooit meer offline te zijn met je eigen powerbank.

Het gemak van de powerbank

Je zit net middenin een goede film. Misschien moet je nog een paar werkmailtjes doornemen onderweg naar huis. Of je bent hard op weg om die highscore van je favoriete game te verbeteren. Dan is niets zo vervelend als een rood knipperend batterijtje rechts in de bovenhoek van je scherm, die waarschuwt dat je iPad Mini even aan de lader moet. Dat zou geen probleem zijn als je lekker thuis op de bank zat, maar als je onderweg bent dan wordt dat natuurlijk een heel ander verhaal. Een powerbank kan je geliefde gadget tijdens je reis van de nodige stroom voorzien. En als het moet zelfs nog een keer. Ontzettend handig voor op reis dus.

Oplaadgemak onderweg

Je powerbank kun je heel eenvoudig opladen, via een usb-stopcontactlader of aangesloten aan je iMac. Wanneer hij voldoende opgeladen is steek je hem in je jaszak, je werk tas of je handbagage en je bent verzekerd van een volledig opgeladen iPad Mini onderweg. Powerbanks met een hoog aantal ampère laadt zelfs sneller jouw tablet op, dan de gemiddelde iPad oplader. Het is de perfecte oplossing voor als je vaak en lang onderweg bent. Niet alleen voor de iPad mini kun je een powerbank gebruiken. Ook je telefoon of navigatiesysteem kun je hiermee van een volle batterij te voorzien. Zo handig, ik kan niet meer zonder.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑