Nieuws iPad-31

Published on augustus 7, 2012 | by Apple iPad Mini

0

Steve Jobs zag wél iets in de iPad Mini

Eerdere berichten dat Steve Jobs niets zou zien in het idee van een kleinere iPad blijken onjuist. Hij zou wel degelijk interesse hebben getoond in een iPad met afmetingen van rond de 7 inch.

Deze informatie kwam naar buiten tijdens de rechtszittingen van het Amerikaanse proces tussen Apple en Samsung. Apple topman Eddy Cue moest getuigen in de rechtszaak en kwam met wat interessante informatie. Hij vertelde de rechters namelijk dat (in tegenstelling wat tot nu toe bekend is) Steve Jobs wel een markt zag voor de iPad Mini. Reuters bevestigde deze berichten.

Als bewijs voor de patent rechtszaak werd een e-mail van Cue geciteerd. Cue vertelde dat daarin dat er wel degelijk een markt is voor een 7-inch tablet en dat “we er één moeten maken”.  Hij gaat verder: “Ik heb dit sinds Thanksgiving verschillende keren gezegd tegen Steve en hij leek er de laatste keer zeer wat voor te vinden. Ik vond e-mail, boeken, Facebook en video erg aantrekkelijk op een 7-inch. Surfen op het web is zeker het zwakste punt, maar het blijft bruikbaar.” Het blijkt dus dat Steve Jobs wel degelijk van plan was om een iPad Mini te produceren.

Binnen Apple is dus zeker gediscussieerd over het maken van een kleine iPad. De meeste mensen denken dat de Mini iPad in September wordt gepresenteerd samen met de iPhone 5. Of dit echt gaat gebeuren is afwachten, we houden je op de hoogte!

Tags: , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑