Nieuws Apple--620x350

Published on februari 15, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Toetsenbord-case voor iPad mini

Logitech heeft een cover met ingebouwd toetsenbord voor de iPad mini aangekondigd. De ‘Ultrathin Keyboard mini’ kan op twee manieren worden gebruikt, als cover en als toetsenbord, en ligt vanaf half maart in de winkel voor een adviesprijs van 80 euro.

De Ultrathin Keyboard mini heeft een speciale richel waarin de tablet kan worden geklikt, zodat de gadget als toetsenbord kan worden gebruikt. Op het toetsenbord zelf zitten enkele sneltoetsen, onder andere voor het afspelen van media, en voor knippen en plakken. De verbinding tussen tablet en toetsenbord verloopt via bluetooth, zoals gebruikelijk bij de iPad.

Net als zijn grotere broer heeft de minivariant een Smart Cover-achtige functie, waarbij de iPad mini automatisch in sluimerstand gaat als de cover dicht wordt geschoven, of aanspringt als de cover wordt geopend.

 

Snelknoppen

Het 7-inch toetsenbord communiceert via bluetooth met de Apple-tablet en hecht zich met magneetjes aan het toestel. Volgens Logitech heeft het apparaatje een standaard toetsindeling, uitgebreid met snelknoppen voor handelingen als kopiëren en plakken.

Bij een gemiddeld gebruik van twee uur per dag is er tot drie maanden te werken op de ingebouwde accu, aldus Logitech. Het toetsenbord zou daarom zelden aan de lader hoeven. De Logitech Ultrathin Keyboard mini komt medio maart op de markt. De adviesprijs bedraagt 80 euro.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑