Nieuws ipadmini-video

Published on oktober 6, 2012 | by Apple iPad Mini

0

Video van iPad mini mock-up opgedoken

De iPad mini blijft een mysterieus apparaat. Van de iPhone 5 was alles ruim voor de officiele presentatie bekend – vorm, specs, prijs en datum. De iPad mini is het tegenovergestelde. Er is geen officiele datum (alhoewel bronnen 10 Oktober suggereren), weinig foto materiaal en ook de inhoud van het apparaat is niet bevestigd.

Dankzij informatie via de developer achter InstaPaper wordt er vanuit gegaan dat de iPad mini van binnen uit dezelfde onderdelen heeft als een iPad 2. Ook zijn er een aantal foto’s opgedoken waardoor we een idee hebben van het vorm van het apparaat. Het is alleen nog maar de vraag of deze foto’s ook echt 100% betrouwbaar zijn. Informatie over de iPad mini is schaars.

Voor iedereen die niet genoeg kan krijgen van iPad mini nieuws, hebben we vandaag een video demonstratie van een iPad mini mock-up uit China. Op het moment schijnt de iPad mini op volle toeren geproduceerd te worden in de fabrieken van Pegatron en Foxconn. Via de Chinese website GizChina kunnen we in ieder geval een nabootsing zien van tablet in volle glorie zien.

Helaas kan deze iPad mini mock-up niet aangezet worden. Het nieuws is dan ook vooral interessant vanwege het feit dat het om een videofilmpje gaat. Op deze manier kun je de iPad mini mock-up van meerdere kanten bekijken waardoor je beter zicht krijgt op de omvang van het apparaat.

Voor de rest is het afwachten geblazen. Als de iPad mini echt 10 Oktober gepresenteerd zal worden, kan het niet lang meer duren voordat er meer informatie bekend wordt.

 

Tags: , , , , ,


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑