Nieuws ipadmini_foto4

Published on september 4, 2012 | by Apple iPad Mini

3

Voor het eerst foto’s van volledige iPad mini uitgelekt!

De iPad mini is in de laatste weken van een gerucht getransformeerd naar een werkelijkheid. Het apparaat zal volgende maand door Apple worden aangekondigd. Naar mate de lanceer datum dichter bij komt, worden ook steeds meer foto’s beschikbaar gesteld. Eerst bevatte de foto’s slechts onderdelen of toestellen die nog gemonteerd moesten worden. Nu zijn er ook foto’s beschikbaar waar het hele apparaat te zien is.

Apple heeft haar uiterste best gedaan om de ontwikkeling van het apparaat zo geheim mogelijk te houden maar het is lastig om nu nog te ontkennen dat de iPad mini werkelijkheid is.

De iPad mini zal over een beeldscherm met een doorsnede van 8 inch beschikken en zal daarnaast ook ondersteuning voor 3G netwerken aanbieden.

De geruchten dat de iPad mini van binnen dezelfde hardware heeft als de iPad 2 blijven gerechtvaardigd. De specs van de iPad 3 die gebruikt worden om de Retina display te kunnen weergeven zouden het apparaat te zwaar maken. Volgens de kenners zijn de specs van de iPad 2 krachtig genoeg om de mini variant van de iPad een geschikt systeem te maken.

Er is nadrukkelijk gekozen om de lancering van de iPad mini uit te stellen om niet teveel aandacht van de iPhone 5 weg te nemen. Als beide apparaten dezelfde maand op de markt zouden verschijnen, zou de aandacht verdeeld zijn. Ook al gaat de aandacht uit naar een ander apparaat van Apple, het is volgens de kenners niet in het belang van Apple om twee nieuwe apparaten tegelijk op de markt te brengen.

Bekijk hieronder de foto’s die zijn uitgelekt. Met dank aan Mashable.

iPad Mini Foto 1

ipad-mini-foto1

iPad Mini Foto 2

ipadmini_foto2

iPad Mini Foto 3

ipadmini_foto3

iPad Mini Foto 4

ipadmini_foto4

Tags: , , ,


About the Author3 Responses to Voor het eerst foto’s van volledige iPad mini uitgelekt!

 1. labru says:

  “Foto’s beschikbaar gesteld ” klinkt een beetje of ze bij Apple zelf vandaan komen. Hoewel dat niet uit te sluiten valt, zul je het ook nooit kunnen bewijzen. Wellicht iets zorgvuldiger formuleren.

 2. Bedankt voor je reactie labru.

  Formulering kan inderdaad iets duidelijker, we zullen er rekening mee houden!

 3. Edmond V.O. Katusz says:

  “de coolste ipad mini online magazine”
  “de ……. …. …. …… magazine”???
  “de”???
  Schrijft uw moerstaal beter!
  Gegroet, Edmond V.O. Katusz

Back to Top ↑