Nieuws ipad-mini-

Published on november 22, 2013 | by Apple iPad Mini

0

Wees sociaal met je iPad Mini

Wees sociaal met je iPad Mini

Je ziet ze steeds vaker op sociale media. Foto’s van een groepje vrienden of vriendinnen in een kroeg of bij iemand thuis. Niks bijzonders toch? Behalve dan dat iedereen met zijn smartphone in de weer is. Niemand kijkt elkaar aan. Iedereen kijkt naar hun scherm. Toch kan je ook sociaal zijn met je iPad Mini. Dankzij de Facebook App en de Twitter App bijvoorbeeld.

Facebook en Twitter

De iPad Mini is ideaal voor meerdere doeleinden. Zo kan je uitstekend lezen op de iPad Mini. Er is zelfs een hele boekenwinkel op je iPad Mini te vinden genaamd iBooks. Je kan ook goed de krant lezen op de iPad Mini. Of e-mails sturen. Je kunt zelfs tekstverwerken op de iPad Mini. Wat je echter ook goed kan doen, is sociaal zijn. Je kunt namelijk heerlijk Facebook en Twitteren op de iPad.

Facebook App beter dan in de browser

De Facebook App is al tijden populair, maar sinds de laatste update werkt het al helemaal vloeiend. Waar het eerst nog een uitgeklede versie was van Facebook in je browser, is de Facebook App nu in veel gevallen beter dan de browser versie. Dankzij Facebook Messenger, een aparte App puur gericht op Facebook Chat, zijn er zelfs mensen die alleen nog maar Facebooken op hun iPad of iPhone. Geen vreemde gedachte dankzij touchscreen.

Vind ik leuk

Facebook is ontzettend intuïtief en datzelfde geldt natuurlijk voor de iPad Mini. Het is dan ook een ‘match made in heaven’. Met je vinger kan je door statusupdaten van je vrienden scrollen. Je liked razendsnel statussen en upload ook gemakkelijk foto’s die je hebt gemaakt met je iPad Mini op Facebook.

Tweet

Ook Twitter is erg leuk om te doen op de iPad. Slinger alles wat jij interessant snel en eenvoudig de wereld in. Zolang je je maar houdt aan de 140 tekens. Ook hier kan je eenvoudig door duizenden tweets scrollen. Niet alleen van vrienden, maar ook van beroemde mensen. Katy Perry, Justin Bieber en Obama. Ze hebben allemaal één ding

gemeen. Ze hebben ontzettend veel volgers en zitten dagelijks op Twitter. Twitter is dan ook de mogelijkheid om een kijkje in het leven van een ster te nemen.


About the AuthorComments are closed.

Back to Top ↑